محمد رشیدی در گفت گو با الف در ادامه گفت: تاکید رهبری بر استفاده از تولیدات دانش بنیان به این دلیل است که تولیدات دانش بنیان تولید فناور محور است و باعث میشود بسیاری از کارهای اساسی که ما نیازمند به آنها هستیم و مجبور به واردات آنها از کشورهای خارجی هستیم با اتکا به تولیدات شرکتهای دانشبنیان حذف شود و ما میتوانیم آنها را در داخل تولید کنیم.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تولید دانش بنیان زمینه تولیدات وسیعی در ابعاد گوناگون و در همه عرصه ها است و باید به آنها بها داده شود.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: علاوه بر این باید دانشگاهها را نیز به سمت دانش بنیان کردن صنعت ببریم .
رشیدی تصریح کرد: علم و دانش در دانشگاه ها در حد پایان نامه و رساله باقی مانده و تبدیل به محصول نشده است.
رشیدی در ادامه گفت: نهادها و دستگاه های مختلف و مجلس و دولت باید از شرکتهای دانشبنیان و تولیدات آنها حمایت جدی کنند تا تولیدات آنها به محصول تبدیل شود و نیاز صنایع را بهطور کلی برطرف کند.
وی در ادامه بیان کرد: فراهم بودن بستر قانونی برای سوق دادن صنایع و ... برای استفاده از تولیدات شرکت های دانش بنیان نقش مهمی دارد و البته قانونی که سال گذشته مجلس برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان مصوب کرد می تواند کمک زیادی به این حوزه بکند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خاطرنشان کرد امروز تولیدات دانش بنیان و استقبال داخلی ها از این تولیدات بسیار کم و ناچیز است. در حالی که ما در حوزه های مختلف دارای دانش ساخت محصولات هستیم ولی هنوز شاهد پیشرفتی نبوده ایم.
وی تأکید کرد: این که این دانش تبدیل به محصول شود و موجب اشتغال و کارآفرینی شود موضوع مهمی است که هنوز در کشور شاهد آن نبوده ایم.
این نماینده مجلس یازدهم گفت: قانون مصوب مجلس یک گام جدی برای حمایت از شرکت های دانش بنیان است تا به این وسیله از واردات نیز رهایی پیدا کنیم.